четвъртък, 9 май 2013 г.

Vin Diesel смята, че фейсбук му дължи милиони

Актьорът се пошегува, че шефовете на социалната мрежа му дължат милиарди долари, заради броят на феновете и последователите, които той има във фейсбук.
Според Vin Diesel, от Facebook трябва да му плащат за многото почитатели, които има - 41 милион харесвания. Компанията била длъжна да му плати понеже артиста жертвал от личното си време, за да отговори на последователите си. 

Той сподели: "Когато стартирах страницата си, единствения човек, който имаше хиляди харесвания беше Барак Обама. Това беше през март 2009-та и беше избран за президент. Когато започнах да си говоря с феновете станах номер 1. Станах по-известен от Кока-Кола и други големи фирми. Това е само защото казвам: "Здравейте, как сте? Обичам ви.".

Наскоро излезе и най-новия проект на гологлавия мачо "Бързи и яростни" 6. Това също е причина за големия интерес към страницата на актьора. Освен това, той разкри, че я поддържа единствено и само той. Ето защо дори от социалната мрежа били шокирани от огромния поток от хора към неговата фен-страница. Те дори помолили Вин да отиде в офиса им, за да им обясни какво прави, че има толкова много хора, които харесват профила му. 

"За последните 4 години никога не съм позволил друг да публикува нещо от мое име", признава актьора. По думите му, публиката го познавала до толкова, че винаги би разберала ако някой друг поства вместо него. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: