вторник, 14 май 2013 г.

Анджелина Джоли си махна гърдите

Актрисата призна, че поради високия риск от рак на гърдата е била принудена да се оперира. Семейството й застава плътно до нея и я подкрепя в този труден момент.
Красавицата на Холивуд се показа не за първи път като мъжко момиче. Тя се подложила на двойна мастектомия още през февруари и е премахнала и двете си гърди, защото според лекарите имало над 80% вероятност да се разболее от рак на гърдата. Преди шест години майката на Джоли почина от рак на яйчниците. Ето защо дамата е решила да се подложи на тази процедура. 

По думите на актрисата, децата й често питали за болестта на баба си, която стана причина да си отиде. Жената до Брад Пит се опитвала да успокои малчуганите, че няма опасност и тя да се разболее, но истината била, че и носи гена BRCA1 и риска от рак на яйчниците или гърдите не е никак малък. 

Мачото от своя страна благодари на годеницата си за силата и смелото решение, което е взела в името на шестте им деца. Той счита, че постъпката й е изключително героична. Анджелина разкри новината цели три месеца по-късно в интервю за New York Times. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: