четвъртък, 16 май 2013 г.

Никол Кидман отказа да коментира филмите в Кан

Актрисата е в журито на филмовия фестивал. Тя има лично забрана от Стивън Спилбърг да не дава мнение за лентите във форума. 

На 15 май беше официално открито 66-тото издание на кинофеста във Франция. Звездите не се притесниха за външния си вид въпреки проливния дъжд, който се изля в Кан.

Събитието започна с прожекция на "Великият Гетсби". Това беше и повода Баз Лурман, Тоби Магуайър, Леонардо ди Каприо и Джоел Едгъртън да се съберат на червения килим.

Интересен е факта, че председателят на журито - режисьра Спилбърг е забранил на членовете на комисията да дават оценки и коментари за филмите, които се състезават. В нея освен Кидман са още имена като Кристоф Валц и Анг Лии.

Блондинката разказва пред "Daily Mail": "Вижте, Стивън беше много ясен към нас - да не коментираме филмите, които са си конкуренция. Той ни посъветва да не подвеждаме публиката. Той беше изключително сериозен за това и не искам да си имам неприятности с него."

Според актрисата излишните емоции няма да са от полза и за директорите на продукциите. Дебатите ще почнат, когато вече е ясно кой ще грабне приза Palme d'Or.



                                                                                 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: