понеделник, 22 август 2011 г.

Боно взеле в болница за 24 часа

Легендарният музикант получил сърцебиене и бил откаран в болница за преглед. В момента Боно е в добро състояние и се радва на ваканцията си във Франция.
Мениджърът на бандата реагира светкавично бързо и спря всякакви спекулации в медийното пространство относно здравословното състояние на вокалиста. За успокоение на феновете, той не е претърпял инфаркт.

На 17 август Боно е бил приет в болница в Монако, където според неговите думи, е бил прегледан от специалисти, които са му препоръчали да си почива повече. След като прекарал вечерта в болничното заведение, рокаджията е бил освободен. Има слухове, че веднага след това той е отишъл в нощен клуб.

Някои вестници с цел да направят сензацията на годината са публикували невярна информация. Фронтменът не е бил откаран по спешност в болницата. По данни от официалната страница на U2, музиканта е получил сърцебиене и е постъпил в клиника, за да му направят някои изследвания, но е добре и сега се наслаждава на ваканцията със семейството си в Южна Франция.

Миналата година Боно беше опериран в Германия поради проблеми в гръбначния му стълб. Тогава турнето на групата беше отложено за известно време.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: