понеделник, 29 август 2011 г.

Adele, Lady Gaga & Katy Perry обраха наградите на МТV

Годишните музикални награди се състояха вчера в Лос Анджелис. Най-много статуетки събраха Адел, Лейди Гага и Кейти Пери.
Музикалното събитие тази година мина без водещ. Всеки изпълнител сам представяше песните си. Началото на вечерта даде Лейди Гага, която беше отново в нов образ - облечена като мъж.

Едни от най-големите имена в музиката бяха събрани на проявата. Сред по-пикантните моменти бяха падането от сцената на нестандартното лейди, новината за бременната Бионсе. Любимката на тинейджърите - Джеси Джей се появи с патерица и гибсиран глезен, тъй като наскоро беше паднала по време на концерт и си беше счупила крака.

Британката Адел грабна три награди за „Rolling in the Deep“ - за най-добра режисура, най-добра кинематография и най-добър монтаж. Кейти Пери пък спечели приза за най-добро видео на годината - „Firework“, както и за най-колаборация с Кание Уест и за клип с най- визуални ефекти - "Е.Т". Лейди Гага взе две статуетки за парчето си „Born This Way“- за най-добро женско видео и най-добро видео с послание.

Останалите победители са:

Най-добър нов изпълнител: Tyler, The Creator “Yonkers“
Най-добро мъжко видео: “U Smile“ на Джъстин Биййбър

Най-добри хип-хоп видео: „Super Bass“ на Ники Минаж
Най-добро рок видео: „Walk“ на Foo Fighters

Най-добро поп видео: „Till the World Ends“ на Бритни Спиърс
Най-добра хореография: „Run the World (Girls)“ на Бионсе


Снимка - http://radiofresh.bg/

Няма коментари: