вторник, 23 август 2011 г.

Ейми не е починала от наркотици

Семейството на певицата съобщи токсилогичните резултати пред медиите. Експертите са установили само алхокол в кръвта на покойната британка, но не и наличие на дрога.
Точно преди месец нестандартната по визия и гласови данни изпълнителка завърши своят земен път. Ейми Уайнхаус беше личност, за която се говореше много. Не са малко онези, които недолюбват поведението, странният й външен вид и проблемите с дрогата и алкохола, но като цяло света ще я запомни с таланта й. Според английски сайт, най-търсената новина това лято е именно смъртта на певицата.

Днес нейното семейство изнесе данните от аутопсията. Става ясно, че макар да е била зависима дълго време от наркотиците брюнетката е била чиста и не е е употребявала подобни вещества преди кончината си. Специалистите са открили алкохол в кръвта й, но не е сигурно дали той е причина за внезапната й смърт. През октомври ще бъдат готови цялостните изследвания около случаят.

Междувременно в медиите се разнесе слуха, че ще се снима филма за живота на Ейми. Някои дори считаха, че Лейди Гага би успяла да се справи добре със тази задача. Нашето мнение е, че единствената дама, която не е актриса, но се занимава с изкуство и която може да се въплъти в ролята на Ейми Уайнхаус е Кат Вон Ди.


Няма коментари: