петък, 5 август 2011 г.

Марк Антъни иска да си върне Дженифър

Певецът се чувствал изключително объркан след семейната драма. Въпреки всичко той отчаяно се бори да си върне любовта на латинодивата.
Новината за развода на звездната двойка шокира хиляди хора. Джен, сподели, че решението са го взели заедно и че те ще си останат приятели. Уви, сега се оказва, че избора да напусне семейното ложе е именно на блондинката.

Изпълнителят бил депресиран и не знаел какво да прави. Негови близки коментирали пред "US Weekly", че настроението му преминавало от това да обвинява Лопес и стигало до това да я моли да се завърне при него. Съвсем сериозно обмислял вариант, в който да може да прибере жена си отново и дори щял да подпише документите за развода им, с цел да промени мнението на красавицата.
Запознати пък твърдят, че Джей Ло си изкарала доста добре 42-рият си рожден ден сама, че е щастлива и е заобиколена от любов. Певицата признава, че в началото на семейният им път тя е ходила на турнета със съпруга си, снимали са филм заедно, след това забременява и спира работата, а в момента започва да реализира нови проекти, но този път без мъж до нея.
Медиите в САЩ пуснаха слуха, че макар да не са заедно Марк и Дженифър все още имат общ бизнес и поддържат служебни отношения.


Няма коментари: