петък, 26 август 2011 г.

Пуснаха билетите за концерта на Шаде

След близо месец закъснение българските организатори най-накрая пуснаха в продажба билетите за лайфа на джаз звездата у нас.

Медиите в страната ни разпространиха новината, че Шаде ще посети страната ни като част от европейското си турне. Към края на юли трябваше да бъдат пуснати билетите за концерта. Уви, поради организационни причини, това не се случи. От скоро в официалната страница на певицата за радост на феновете вече има информация, че ще има подобна проява в България.

Мнозина коментираха, че ако легендата на соул, фънк, джаза дойде у нас, ще е сбъдната мечта. Други пък са на мнение, че нашите хора от София Мюзик Ентърпрайсис си "правят сметката без кръчмаря". От 26 август в интернет могат да се закупят и безценните хартийки. Цените обаче варират от 70 до 200 лева. На схемата, на която трябва да се видят местата в залата обаче е с ужасяващо качество и нищо не може да се разбере от нея. За да се уверите по-добре, че снимката е с ниска резолюция можете да посетите следният сайт: http://www.ticketpro.bg/.

Не са малко и меломаните, които са реалисти и познават доста добре българските организатори. Компанията на Фънки е отменяла доста концерти у нас - на Пинк, Дженифър Лопес и др. Дано този път всичко бъде наред и публиката и музикантите да бъдат взаимно удоволетворени и събитието да не бъде отменено часове преди реализирането му. Да не забравим и факта, че датата за лайфа на Шаде също е сменена - 29 октомври, а не 26 ноември, както беше по първоначални данни.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: