петък, 19 август 2011 г.

Kat Von D поиска да спрат LA Ink

Една от най-добрите татуистки реши да сложи край на предаването си по телевизията. Ден по-късно стана ясно, че Кат е сгодена отново за Джеси Джеймс.
На 18 август беше последната серия от шоуто на американката, което у нас се излъчваше по ТLC. В LA Ink зрителите можеха да се срещнат със стотици фенове на татусите, да чуят техните истории и къде и защо си правят дадена татуировка. Над 2 милиона са почитателите на риалито в нета. Уви, брюнетката направи избора си, като заяви на продуцентите си, че не желае повече да бъде показвана по телевизията.

Днес медиите в САЩ гръмнаха с новината, че бившия съпруг на Сандра Бълок отново е предложил брак на известната татуистка. Въпреки че в края на миналия месец звездната двойка се раздели поради проблеми в отношенията си, Джеси обявил пред сп. "People", че Кат променила живота му, че ще се бори със зъби и нокти за нея и няма да спре да й показва колко специална е за него и колко много я обича.

Мнозина се питат дали промените в семейният статус на артистката са причина за свалянето на предаването й? Може би тя се нуждае от почивка и лично време за човека до нея. Въпреки това, не са малко хората, които тайно се надяват, момичето да размисли и отново да се появи на малкия екран.

Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: