четвъртък, 25 август 2011 г.

Излезе новото видео на Валди Събев

Това е първият клип, който музиканта снима у нас. До момента проекта се харесва от меломаните, както в България, така и в чужбина.
Новото парче на родният ни творец се казва "Here with me". Песента е с дийп, хаус, чил звучене, а видеото предава една естествена свобода в зрителите. В клиповете на Валди винаги се набляга на природата. Новият проект започва именно с гледка към изгряващото слънце из житата. Малко по-късно в кадър влизат три красиви момичета, които играят волейбол и правят сапунени балончета в полето.

Директор на видеото е Димитър Николов, останалият екип, с който работи се състои от следните хора: Ивайло Конов, Ники Петков, Георги Събев, Анита Чика, Моника Симеонова и Габриела Шапкова. За по-малко от месец песента беше записана в студио, клипа беше заснет и преди броени дни - пуснат в интернет. Тук може да видите за какво става дума: http://www.youtube.com/.

Валди Събев е български композитор, който е живял над 15 години в ЮАР. Филмовият директор Sky Christopherson избира парчето му „Beatific Vision“ за филма “The Greater Meaning of Water”. Известната компания Sony и The National Georgaphic Chanel също са му почитатели. Наскоро той се прибра у нас и вече има няколко успешно реализирани проекта.

Тази събота феновете могат да се насладят на първият сет на Валди в Lake Point - Панчарево, а по-нататък той обещава да посети и други градове в страната.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: