понеделник, 1 август 2011 г.

Beyonce & Amy Lee с концерти у нас?

Със всяка изминала седмица слуховете за идването на звезди от различни музикални жанрове в България стават все повече. Дали това няма да се окаже поредната жълтина?
Преди броени седмици из виртуалното пространство се носеше мълва, че Риана, Лейди Гага или Бритни може да дойдат в столицата ни по повод рожденият ден на Глобул. Малко по-късно пък медиите "гръмнаха" с новината, че Шаде ще идва през ноември. Уви, билети все още не са пуснати в продажба, но както "Импулс" ви съобщи в сайта на певицата няма и вест за подобно събитие у нас.

В момента най-новото около музикалният шоубизнес е евентуалното посещение на Evanescence или Beyonce. Пред Z-Rock вокалистката на рок бандата споделя, че наскоро ще излезе новият им албум, след като близо пет години бяха се покрили от сцената. През октомври ще направят няколко лайфа из Америка. Ейми Лий изказа желанието си да посети страната ни, но това би станало само ако групата организира по-мащабно турне в Европа.

Жената на Джей Зи пък щяла да пристигне за участие в София, според последните клюки в интернет. Красавицата съвсем скоро издаде албума си "4". Запознати твърдят, че изпълнителката ще направи тур из Близкият изток и някои страни в Европа към края на годината. Някои от нашите музикални критици са на мнение, че Бионсе ще пее в новата зала "Арена", а билетите щели да бъдат над 100 лева. В официалната й страница обаче няма информация за турнета.

Колко от тези слухове ще се окажат верни, само времето ще покаже...








Няма коментари: