понеделник, 15 август 2011 г.

Erykah Badu отказа да се снима в риалити

Американката няма никакво намерение да показва личният си живот по телевизията. Певицата отказа предложението на бившо гадже, от когото има дете.
Erykah Badu е една от най-харесваните и уважавани жени както в соул, джаз музиката, така и в киното. Нейното име спокойно може да застане до това на Sade. Въпреки популярността си, изпълнителката не желае медиите да навлизат в подробности около нейният личен живот и този на децата й.
Миналата седмица The D.O.C., от когото певицата има една дъщеря - Puma, даде интервю, в което споделя, че той заедно със "семейството" си може да участва в риалити шоу. По този начин това можело да заздрави връзката между бившата двойка.

От екипа на звездата коментираха, че тя няма подобно намерение - нито да се жени, нито да има по-близки отношения с рапъра. Жената, известна като "Кралицата на нео соул-а" е категорична, че няма да допусне папараци да снимат имението й в Далас, където живее с трите си деца. За да не си помислят всички, че Баду е мъжемразка, тя пожела на бившият си приятел занапред много лични и професионални успехи.







Няма коментари: