вторник, 30 август 2011 г.

Алекс Раева стана актриса

Певицата играе в най-новият сериал на Би Ти Ви, който ще стартира тази есен. Освен това ролята на Алекс е една от главните в българската сага.
След като се отдели от сянката на Слави Трифонов и започна самостоятелна кариера на соло изпълнител, а по-късно заработи заедно с диджей Дончо. До момента те имат няколко проекта зад гърба си. Освен музиката обаче с колегата й имат и интимни отношения.

Преди време, когато Алекс беше гост в предаването "Търси се" сподели колко е депресирана заради това, че не е намерила истинската любов и била отслабнала много, защото по цели дни не яла. Тогава зрителите разбраха и едно от хобитата й - гмуркането. Малко по-късно жълтите вестници започнаха да я спрягат с диджея, но те умело криеха за връзката си. Сега вече музикантите са открити и се радват на общите си успехи в личен и професионален план.

След няколко седмици в ефира на Би Ти Ви започва новият сериал - "Седем часа разлика". Алекс Раева играе една от главните роли в него. Това, което се носеше като слух беше, че Маги Халваджиян, който е продуцент на сапунката е забранил на красавицата да забременее, защото се нуждаят от геройнята й.

Първите дни от снимките са били доста притеснителни за певицата, тъй като тя не е актриса и не е знаела дали ще се справи със задачата. Професионалистите разказват, че тя се учи бързо, има чувство за хумор и това улеснява нещата. През септември всички фенове ще могат да гледат любимката си по телевизията, като нейната роля ще е на българка, която живее в Америка и е приятелка на бизнесмен.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: