вторник, 18 октомври 2011 г.

David Guetta идва в България?

Световноизвестният диджей даде за първи път интервю за българска медия. Той сподели, че не знае много за нашата страна, но очаква покана.

Екип на радио "Фреш" се срещна със David Guetta в Париж. Той разказа за българските си почитатели за опита, който е придобилил с годините. Изразява радостта си от факта, че сам си е продуцент, което му дава много свобода. Звездата споделя и за експеримента си да дойде в Европа, за да смеси музикални стилове и култури в едно. Това се оказал доста иновативен и успешен ход, защото американците определено харесали новите му проекти.

На въпрос дали би дошъл в България и какво знае за страната ни, Дейвид беше искрен и отворен. Той заяви, че не знае много, но с удоволствие би дошъл.

Според нас събитие с участието на музикант от този ранг би трябвало да се проведе на мястото, където много други световноизвестни диджеи са се изявявали до момента - "Cacao Beach". Организаторите могат да изненадат меломаните именно с неговото идване през идният сезон, никой не знае. Пожелаваме си го.

Тук можете да гледате целия запис на интервюто: http://radiofresh.bg/


Връзка

1 коментар:

hause701 каза...

Имайки предвид, че интервюто е от края на т.г .... това ми вдъхва надежда и вярвам, че през 20112 година на Какао Бийч, Гета ще го видя!