четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Rihanna в София през 2013-та?

Скоро звездата публикува датите от предстоящото си турне, което ще стартира през март догодина. Въпреки че страната ни все още не фигурира в списъка, феновете силно се надяват певицата да дойде отново в България.
На 8 март 2013-та стартира световното турне на изпълнителката, което ще носи името "Diamonds". То ще премине през около 30 града в САЩ и Канада и два месеца по-късно Рири ще посети и Европа.

Очертават се няколко концерта в Обединеното кралство, където съпорт ще окаже и David Guetta. След това обиколката ще премине през Германия, Норвегия, Испания, Украйна, Гърция и България. Тук можете да видите пълната програма с датите и местата, през който ще премине тура: http://www.rihannanow.com/

Последната дата за лайф на момичето от Барбадос е 26 юли, като тогава тя ще пее в Берген. Незнайно защо слухове се носят, че красавицата ще дойде у нас на 3-ти август, а след това ще отлети за Атина. Официална информация за събитието все още няма, но ако това все пак стане, проявата ще бъде или в зала "Арена Армеец" или на стадион "Васил Левски". 

Това ще бъде второто посещение на звездата в страната ни. Тя беше тук за първи път през 2007-ма, когато беше част от глобалния концерт на "Вивател". Тогава Риана се качи на сцената за десет минути и направи микс от най-известните си парчета.



1 коментар:

Анонимен каза...

A koga shte ima informaciq dali shte idva ?