сряда, 14 ноември 2012 г.

Мадона изненада феновете си с Gangnam Style

Певицата беше поканила корейския изпълнител като специален гост на нейния концерт в Ню Йорк. Публиката беше зашеметена, когато на сцената се появи Psy. 
Само за броени седмици хита номер едно станал известен по цял свят събра погледите и на музиканти от ранга на Мадона. Така тя изненада феновете си в САЩ с появата на най-популярния рапър в момента. 

Близо 20 хиляди души присъстваха на лайфа на поп иконата в "Медисън Скуеър Гардън". Точно, когато материалното момиче пееше "Give It 2 Me" с издигаща се платформа до нея застана звездата от Южна Корея. Двамата заедно с поне дозина танцьори зад тях, заиграха типичния танц Gangnam Style. Тук можете да видите видеото и реакцията на публиката: http://www.youtube.com/.

Блондинката разкри пред почитателите си, че колегата й е пътувал чак от Германия специално за това си участие. От своя страна пък Psy загатна ден преди изявата в социалните мрежи, че ще се качи на сцената с приятел, а шоуто ще бъде историческо. Преди седмица Лейди Гага отхвърлила възможността да реализира представление съвместно певецa.
  

Снимкаhttp://skiny.net/

Няма коментари: