четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Алекс Жекова изкара ново видео

Талантливата певица след кратка творческа пауза се завърна с нов клип и нови идеи за бъдещи проекти със известни български изпълнители. 
Младата дама работи с Мага по "Неонови спомени". Той е автор на музиката и аранжимента на парчето, а българската версия на текста е дело на Гери Турийска. Алекс сподели за "Music Space TV", че е снимала видеото към песента през есента, когато времето е било доста хладно за снимки. 

Въпреки студа, резултата е впечатляващ. Интересен сюжет, весели, плажни емоции се крият във втория самостоятелен сингъл на изпълнителката. Режисьор на клипа е Радостин Събев - Шошо. По думите на красавицата спомените са добри сами по себе си, без значение дали са под слънцеви или неонови светлини. Тук можете да гледате въпросното видео: http://www.youtube.com/.

Момичето, което стана популярно от "Music Idol", заяви, че в момента няма участия по клубове, но когато това се случи, тя винаги публикува информация във фен страницата си в социалните мрежи. 

За бъдеще ще продължи да работи с Мага, като двамата имат за цел да реализират дует с популярен български музикант. Все още обаче името му се пази в тайна. 


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: