четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Ваня Щерева отваря арткафе

Всестранно развитата личност сподели, че в момента тече усилен ремонт на помещението и до броени дни ще бъде официалното откриване на новото арткафе в столицата.
Интересната и нестандартна Ваня разкри в новия брой на сп. "Ева", че се е отдала на новото си кътче, където освен, че ще посреща приятели и клиенти ще твори сама някои от произведенията. 

Дамата известна с грубия си и нецензуриран език пише книги, била е сценарист в "Биг Брадър" и се изявява и в музикалната сфера. Напоследък сбъдва една своя мечта - да има собствено кафе, в което да има топлина, уют и да има свободата да пише и да готви. В начинанието й помагат Ралица Анганаки и Катерина Евро. 

Арткафето се намира на бул. Евлоги Георгиев 96 близо до Консерваторията. Въпреки че все още не е открито официално мястото събира все повече фенове в социалните мрежи и предвижда да има добър успех. 

Ето и фен страницата на "Стая номер 5" във фейсбук: https://www.facebook.com/. Някои сигурно свързват името със столичния клуб "Студио 5", но двете сами по себе си имат съвсем различни предназначение. Изкуството обаче обединява хората, които работят и посещават подобни заведения.

Няма коментари: