петък, 23 ноември 2012 г.

Denzel Washington се снима във филм за без пари

Актьорът е принуден да участва в лента, която ще покрие едва една десета от заплатата му. Въпреки неудобството звездата е поела ангажимента и завърши проекта.
Най-новата продукция с участието на тъмнокожия артист се казва "Flight". Там той играе пилот, на който му се случват доста неприятности по време на полета. Самия Дензъл бил толкова отчаян и искал да се осъществи проекта, че се съгласил да се включи буквално за без пари. 

По неговите думи режисьора на лентата също ще бъде орязан в заплащането, тъй като екипа се бори за финансиране на филма. Пред Deadline.com актьора споделя: 
"Това не е борба, за да се направи филма, но студиото иска да го направим за цена около 28 милиона долара. Робърт Земекис работи за около 100 милиона долара. Така че ние се отказахме от нормалните си възнаграждения и ще получим едва 1/10 от стандартната си заплата. В днешно време студиата затягат коланите, но в случая директорите са знаели, че това е проект, който искахме да направим. И аз мисля, че те са умни, те ни казаха:" Вижте, ние не искаме да похарчам повече от 30 милиона." Никой от нас не искаше да си тръгне, така че ние го направихме."

Официалната премиера на въпросния филм беше на 2 ноември. Тук можете да гледате трейлъра: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: