понеделник, 12 ноември 2012 г.

Ла Мари от "Чамбао" във Варна: Това е най-дългия бис в живота ми

Вокалистката остана отново очарована от българската публика. Тя сподели, че за първи път стои толкова дълго на сцена, а хората да не искат да си тръгват. 
В началото на ноември испанската група дойде в България и направи няколко концерта в София, Пловдив и Варна. В препълненият Дворец на културата и спорта Ла Мари не спираше да благодари на публиката за аплодисментите. 

Около седем хиляди души прекараха повече от два часа наслаждавайки се на екзотичните ритми от Малага. Сред по-интересните мигове беше този, когато музикантите обявиха, че техен специален гост е Васко Василев. Той изпълни една песен заедно с "Чамбао", а варненци го посрещнаха, както приляга на цигулар от този ранг - с бурни овации.

Освен познатите хитове на бандата, те изпълниха и няколко нови парчета от петият им едноименен албум. Тази година се навършват десет години, откакто испанците са на сцена. Това е и повода те да посетят страната ни за пореден път. След тура си у нас те отлитат за САЩ, където ще представят новия си проект, който е номинаран за "Латино Грами" на 2012-та. 

Друг емоционален момент на концерта в Морската столица беше сиртакито, което изненада варненци и радушно одобри импровизацията. В края на лайфа, сцената беше отрупана от малки деца. Певицата ги разцелува всички и им подари по една роза. След това отново благодари на родителите, че са пуснали малчуганите си да присъстват на събитието. 

Над двадесет минути продължи биса, а екзалтираните фенове не напускаха залата. Ухилената до уши вокалистка не скри радостта си, че това е най-дългия финал, който някога е имала в живота си. Часове по-късно във социалните мрежи групата публикува снимки и клипове от концертите им в София и Варна и изказа благодарности за топлото посрещане.


Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: