сряда, 28 ноември 2012 г.

Джесика Симпсън бременна отново

Красавицата очаква второ дете от годеника си. Това се случва едва седем месеца, след като тя роди малката Максуел Дрю Джонсън.
Ерик Джонсън и Джесика Симпсън ще станат родители за пореден път. На 1 май тази година на бял свят се появи дъщеря им Максуел Дрю Джонсън. Жълтите вестници в САЩ веднага изкочиха със спекулациите, че рожбата не е била планирана. 

В момента дамата е на 32 години и с радост говори, както повечето известни личности, за бебето си. Тя не крие, че майчинството я е променило изключително много. Певицата е заедно с любимия си вече втора година и имаше слухове, че планират сватба в Италия през 2013-та.

Блондинката тъкмо започна да тренира усилено, за да свали излишните натрупани килограми след бремеността и ето, че отново ще трябва да жертва красотата си за сметка на семейството. Въпреки това обаче Джес не се е депресирала, защото знае, че всяка жена, след като роди има време за възстановяване. 

Изпълнителката определено иска да се справи с този проблем, тъй като от няколко години насам след употребата на няколко диети, тя е постигала само йо-йо ефект.

 

Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: