вторник, 13 ноември 2012 г.

Крис Тъкър заменя комедията с драма

Актьорът иска да смени малко жанровете. Той е обвиняван, че в последните години няма сериозна роля зад гърба си, освен тези, в които се прави на шут.
Една от най-запомнящите роли на американеца е участието му в "Час Пик", където си партнира с Джеки Чан. Уви, колегите му от Холивуд са доста груби към Крис и го съветват да се захване с друг тип филми. 

Според самия артист обаче през 2007-ма най-доброто предложение, което е получил е било именно в екшън-комедията. След това всички оферти са били "боклуци". Той споделя пред "New York Post":  
"Сценариите, които получавах не се вързваха с мен. Някои, които са били екшъни съм ги приемал, както с "Час Пик", исках нещо различно и предизвикателно. Казвах си сам на себе си, че това трябва да стане перфектно."

Тъкър се завръща в киното с участие в драмата "Silver Linings Playbook" на David O. Russell. Чернокожият талант признава, че работата с Брадли Купър и Робърт Де Ниро е грабнала вниманието му за по-драматични роли.

Той казва: "Аз знам, че съм способен да правя и сериозни филми. Играх в "Dead Presidents" през 1995-та година. Искам хората да видят повече от това. Те не са видели достатъчно от моя образ в драматичната му страна."
 
Шоуменът няма планове да се откаже от комедията като цяло - той продължава да изпълнява ангажименти свързани със забавни програми в САЩ и в момента забавлява феновете си в "Guess Who's Back Tour".


Няма коментари: