вторник, 6 ноември 2012 г.

TLC работят по нов албум

Момичетата се завръщат на музикалната сцена с нови проекти. Двете дами мислят да направят и филм за покойната им приятелка и колежка.
TLC беше една от най-популярните и големи момичешки банди през 90-те години. Те са продали над 65 милиона албума. За съжаление кариерата им беше прекъсната през 2002-ра поради традичната загуба на Лиза, която загина в автомобилна катастрофа. Въпреки това Tionne "T-Boz" Watkins и Rozonda "Chilli" Thomas ще реализират компилацията "3D". 

Чили заяви за BBC: "Ние искаме да развиваме звука на TLC." T-Boz беше категорична: "През годините сме израснали и винаги сме се старали да не копираме никой. Това работи за нас и не се притесняваме за останалите."

Изпълнителките споделиха още, че трябва да влязат в студио скоро, защото са позабравили какво означава да се вълнуваш по време на записи. След като завършат диска си, те обмислят да тръгнат на турне и да направят биографичен филм посветен на тяхната приятелка. 

Наскоро пък новото британско трио "Stooshe" пусна видео, което е кавър на песента на TLC "Waterfalls". Можете да видите въпросния клип тук: http://www.youtube.com/. 



 Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: