понеделник, 26 ноември 2012 г.

Брад Пит е "За" легализирането на наркотиците и гей браковете

Актьорът е на мнение, че известните личности трябва да използват славата, за добро. Той счита още, че всеки човек има право на равни права.  
В интервю за МТВ, само ден преди да излезе новия му филм "Killing Them Softly", Брад каза: "Равенството, абсолютно, е това, което ни определя. Това е, нещото, което ни прави страхотни.". Когато беше попитан какво мисли за щатите, в които са легализирани браковете между хомосексуалисти, той отвърна следното: "Ако това не е добре според вашата религия, нека твоят Бог съди в крайна сметка, но ние сме равни."

Относно законодателството за легализирането на марихуаната, Пит призна, че проблема е също от такова значение, както и това с гей двойките. Той счита, че всеки е отговорен за постъпките си и че въпреки войната с наркотиците, на година харчим милиарди долари за тях и има по-добри начини за справянето с този проблем. 

Актьорът призна, че не разбира лишаването от свобода като мярка за наказание. Според него то не е с образователна цел. По неговите думи има много по-сериозни щети от злоупотребата с дрога, отколкото интимните отношения на хора от един пол.

Въпреки разкрепостеното си мислене, мъжа на Джоли, няма да има открит урок с децата си по повод наркотиците. Той допълни: "Има години на разбиране, в която може да поговориш с малчуганите си. Има причина в това да няма възрастни наркомани, зависимостта или те убива или се измъкваш." 


Снимка -  http://www.google.bg/

2 коментара:

Анонимен каза...

Интересно ми е дали "Импулс" подкрепя мнението на Брад Пит, след като публикува тази статия. Каква все пак е вашата позиция по въпроса?

yoterkata каза...

Ние сме твърдо ПРОТИВ легализирането на марихуаната и гей браковете, но сме длъжни да съобщаваме факти и да даваме гласност на събитията у нас и по света!