сряда, 7 ноември 2012 г.

Нови песни на Уитни Хюстън се появиха онлайн

Две неиздавани до този момент парчета на звездата се появиха в интернет. Те са записани преди смъртта й.
"Never Give Up" и кавър на "I Look To You" с R. Kelly предизвикаха истинска еуфория в глобалната мрежа. Те са били записани преди да почине легендарната певица и преди нейното участие на наградите "Грами" в Лос Анджелис. Въпреки това, песните й ще бъдат включени в нов албум съдържащ най-добрите й сингли. 

Първото парче е написано от Джърмейн Дюпри, Брайън Майкъл Кокс и Джонатан Остин. "Never Give Up" носи позитивно послание, в което се разказва, че каквото и да става, каквото и да говорят хората около теб, да не спираш и да не се предаваш. Част от текста гласи: 
"Никога, никога не се отказвай. Дръж главата си към небето, гледай ги право в очите. Кажи им, че никога няма да се откажеш, докато не дойде денят, в който го направиш.''

Все още се работи по въпроса при кого ще отидат парите от имотите на изпълнителката.  Докато стане напълно ясно, приходите по новата компилация "The Greatest Hits" ще отидат за погасяване на заем. Хюстън е получила предварително 100 млн. долара от звукозаписната компания, с която е сключила договор през 2001-ва година. Сега ще бъдат възстановени едва 30-40 милиона от цялата сума.
 
Боби Кристина Браун е единственият бенефициент на имотите на майка си. Наскоро се постигна споразумение за дълговете на звездата. Според условията на сделката, младата госпожица ще получи 10% от богатството, когато навърши 21 години, 20%, когато е на 25, а останалата част, когато стане на 30.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: