понеделник, 19 ноември 2012 г.

Орлин Павлов готви нови проекти на пролет

Освен, че певецът спечели "VIP Brother" 2012, той разкри част от бъдещите си планове в личен и професионален план.
Преди дни чаровника стана любимец на публиката за пореден път. Преди няколко години той заедно с партньорката си спечелиха "VIP Dance". Въпреки че не се знае каква точно е наградата му, Орлин до последно се колебаеше вътрешно дали той трябва да е победител. Второ и трето място заеха съответно Фънки и Къци Вапцаров.

Жълтите вестници веднага завъртяха интрига около изпълнителят и тъй като приятелката му не беше в студиото на финала на предаването, те пуснаха слуха, че двамата са разделени. Това не е така, просто Яна била във Виена, понеже е треньор по латино танци и е била ангажирана. Разбира се, тя се радвала изключително много за успеха на любимия си, сподели красавеца в "На кафе". 

Стана ясно още, че Павлов е намерил много нови приятели в Къщата и желае да поддържа връзка с тях и след края на риалитито. Силно се надява, че Кристина Патрашкова не му се сърди заради една от игрите, в която той беше заповядал да я вържат за Юлиан Константинов. 

През февруари или март певеца издаде, че ще заформи мъжко турне. Той заедно с Бобо, DJ Marten & DJ Bor4e ще посетят няколко клуба в страната. След като парчето "Една секунда" стана тотален хит, макар младежа да беше в изолация за два месеца, то се хареса на меломаните до такава степен, че се родила идея за национална обиколка. Очакваме още нови, свежи проекти от усмихнатия талант в най-скоро време. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: