сряда, 8 май 2013 г.

Hanson благодарни на феновете

Бандата, която стана известна около 90-те години се радва и до днес на почитатели. Нещо повече момчетата виждат и по-млади фенове, които едва ли са ги слушали преди 10 години.
Братята се радват от факта, че имат толкова верни фенове. Започнали да правят музика от малки, те все още усещат обичта на публиката. Това, което прави най-щастливи музикантите е присъствието на по-младите меломани на техни участия. 

Drummer Zac казва следното: "Основните ни феновете винаги са били наши връстници. Когато бяхме на 12 имаше много на нашата възраст. Сега съм на 27 и все още има 27-годишни на концертите ни.Най-готиното в нашите почитатели е, че те стават част от нашата музика. Когато си бил на 30 концерта и виждаш по-малкия ти брат, племенник или някое дете - чувството е незаменимо."

Въпреки всичко момчетата са минали и през много трудни времена. Когато расте човек с това нарастват и неговите отговорности за семейство и т.н. С годините те са станали по-странни, леко упорити, имат да мислят за деца, дом, заеми и други подобни неща. Над 20 години обаче групата свири заедно и се познават. Когато са на сцена например знаят във всеки момент, кое е добре и кое не. Леко е стресиращо понякога, но винаги се търси решение на проблема.



Снимка - https://www.google.bg/

1 коментар:

Анонимен каза...

Добре ,но защо не споменахте новият албум?