вторник, 26 юли 2011 г.

"Стъклени" вълнения

Напоследък зачестиха все неприятни случки с актьорите от сериала на Би Ти Ви. Дали това няма да изиграе лоша шега на продуцентите и да спрат хитовата сага?
В началото на лятото зрителите се вълнуваха от това дали Камен и Чарли ще останат живи, защото в последната серия от третият сезон на "Стъклен дом", те са с опасност за живота. Наскоро започнаха снимките по четвъртият сезон, който ще бъде излъчен в началото на есента.

Сега обаче феновете на сериала са свидетели на доста странни развития на обстоятелствата. Личният живот на звездите от сапунката става все по-непредставителен. Поставя се под въпрос имиджа им като артисти, както и имиджа на продуцентите и сцанаристите на филма.
Първата изцепка беше на Елена Петрова, която беше хваната да шофира след употреба на алкохол. След това Явор Бахаров беше арестуван за притежание на наркотици. После пък гаджето му - Луиза Григорова беше уличена в изневяра. Медиите публикуваха снимки, на които си личи, че тя е в компанията на друг мъж. Последният слух около личният живот на актьорите е, че дори красавеца Калин Врачански е бил забелязан да се разхожда пиян по столичните улици.
Както е тръгнало може скоро да очакваме "недоразумения" и от други "стъклени" представители. Дали обаче провалите в личният им живот няма да изиграят лоша шега на директорите на сериала или това е рекламен трик от страна на конкуренцията, с цел да намали рейтинга на "Стъклен дом"? Тепърва ще стане ясно...


Снимка - http://www.btv.bg






Няма коментари: