понеделник, 3 октомври 2011 г.

Аштън Къчър и Деми Мур не са разделени

Въпреки спекулациите на медиите, че звездната двойка е пред развод, публикациите й в социалните мрежи говорят друго.

На 24-ти септември актьорите отбелязаха своята шеста годишнина от сватбата им. За съжаление обаче те не успяха да бъдат заедно на празника. Поради ангажименти Аштън е бил в Лос Анджелис, а Деми в Ню Йорк. Това е и причината таблоидите в Америка да разпространят новината, че брака им е пред провал. За успокоение на всички фенове, тази информация се оказа лъжлива.

Пет дни по-късно двойката е била в къщата си в Бевърли Хилс. Първоначално Къчър е бил забелязан да напуска студио в Бърбанк, Калифорния, отива до най-близкия магазин на Ducati, от който си купува две каски за мотор и се прибира в дома си. През цялото време звездата е носил своята халка на ръката си. Според запознати по същото време в имението пристига и 43-годишната актриса.

Проблема, който имаха двамата беше свързан с едно запознанство на красавеца с девойка, която срещнал в клуб в Сан Диего, докато съпругата му била на снимки в Ню Йорк. Те все още нямат официално изказване в медиите, че са разделени. Това, което Деми Мур публикува в туътър гласеше следното:
"Когато сме обидени на някого и то с право, нека се обърнем към себе си и собствените си недостатъци, по този начин ще забравим гнева си."

Припомняме ви, че преди брака с младока, с когото имат 15 години разлика, брюнетката беше обвързана с Брус Уилис, от когото има три деца.


Снимка - http://www.google.bg/

1 коментар:

Анонимен каза...

Bravo,Bravo, mnogo e yako!