петък, 31 август 2012 г.

Чарли Шийн искал да играе "Spider-Man"

Продуцентската компания и актьорът прехвърлят един на друг вината за провалената идея. Той искал да купи правата върху книгата и да се появи на големият екран, но това така и не станало.
Чарли Шийн винаги е искал да играе във филма за супергероя. Пред американска телевизия звездата разкри, че когато е говорил с директорите на продукцията е бил по-млад и представил себе си като идеалният за ролята на Спайдърмен. 

"След няколко години ще бъда твърде стар, за да играя Питър Паркър. Те казаха: "Да, ние просто мислим, че карикатурите и комиксите нямат бъдеще." И аз казах: "Но това е "Spider-Man". Аз съм съвършен." Имах един човек, който щеше да получи правата за мен, но това така и не се случи", допълва артистът. 

Въпреки обещанието от страна на компанията, Шийн да има търпение и да чака, той бил доста ядосан след цялата история. Преди време той беше уволнен от сериала "Двама мъже и половина" поради подобна причина, че обиждал и спорил с екипа на сапунката. 

В момента актьорът се снима в нова сага "Anger Management". Първите десет епизода имали голям успех и целта на сценаристите била да откарат до 90, което означавало, че в следващите две години любимеца на публиката ще бъде ангажиран основно с този си проект. 


                                                                                      Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 30 август 2012 г.

Sanny Alexa извади не един, а два сингъла

Певицата няма все още самостоятелен проект, но за сметка на това преди дни изкара два нови общи такива.
Едно от нещата, които доста досадили на Сани били въпросите относно излизането на дебютната й песен, тъй като колегите й от "X Factor" вече издадоха парчета и сега бил ред на красавицата.

По "B този клуб", в който тя пее заедно с Бобо, е работил екип от Германия. Първоначалната идея била песента да е на английски език, не е изключено и скоро изпълнителката да направи и такава версия. Текстът на български обаче е дело на Райчъл Рол. До няколко дни видеото ще бъде пуснато в интернет.

Освен това, певицата направи колаборация и с момчетата от Touch Down. Музиката към "Imma Model" е на Петър Петков – Ghettoman и Ясен Велчев. Текстът е на групата и на Жени Джамбазова. Режисьори на клипа са Ghettoman и Данаил Щърбанов, оператор - Делян Георгиев. Тук можете да гледате цялото видео: http://vbox7.com/.

На промоцията на двата проекта дамата се появи с променена визия - с по-светла клоняща към русо коса и с нов татус (на бедрото), разбира се, отново посветен на музиката.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 29 август 2012 г.

Кристина Агилера се завръща с нов албум

След прекъсване близо от две години от музикалният бизнес, сега блондинката подготвя изненади за феновете си.
Певицата описва новият си проект като едно "прераждане" за нея. След толкова емоции, които преживя последните години, сега е решила да сподели тези моменти и с публиката. 

Първоначално Агилера беше помощник по пеене в музикалното риалити "The Voice". Малко по-късно пък се разведе с Джордан Братман, от когото има син - Макс. Разбира се, за никого не е тайна и страстта на Кристина към модата. Определено подобни ситуации са вдъхновили изпълнителката и тя има какво да каже в предстоящият й албум. Той все още няма заглавие, но най-вероятно ще излезе в края на тази или в началото на идната година. 

По данни на американските медии, също както Джей Ло, когато беше съдия в "American Idol" и колежката й се надява на звездно завръщане. 

Пред "Billboard" тя разкрива, че в песните си ще изрази всичко, което е преживяла до сега. "Това ще си е чисто прераждане за мен.", допълва дамата. 


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 28 август 2012 г.

Том Харди и Леонардо ди Каприо ще продуцират филм за животни

Артистите ще се съюзят в един общ проект в защита на животните. Лентата ще е с цел да се намали бракониерството.
Том Харди, Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър ще работят по новият филм. Идеята дошла на британеца, който имал познат в Special Forces. Освен всичките си ангажименти, боецът разследвал и се включвал активно в борбата с бракониерството в Южна Африка. Това накарало актьорът да се замисли и заедно с колегите му  решили да продуцират проект с подобен сюжет. Разбира се, Warner Bros. ще бъде копродуцент.

 В Холивуд вече се говори, че проекта ще е сходен с този на Стивън Содърбърг "Трафик", в който се разказваше за войната с наркотиците. В сценарият на звездното трио ще се разгледат редица направления включително и борбата на бракониерите за земи в Африка и се стигне до това как животинските кожи достигат в модните къщи в Париж

За момента не е планирано нито един от тримата да участва във филма. Директорите на продукцията търсят сценарист и не е изключено да включат роля и на някои от артистите. Том и Лео вече са работили заедно в "Генезис". Ди Каприо и Магуайър пък са дългогодишни приятели, но рядко са си партнирали на екрана. Следващата година ще излезе "The Great Gatsby", който по изключение е с тяхно участие. 


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 27 август 2012 г.

Florence Welch си взема почивка от музиката

Напрежението около новия албум на The Florence and the Machine си е оказало влияние върху фронтмена на бандата. Певицата смята да си даде почивка около година.
Информацията е подтвърдена от звукозаписната компания на изпълнителката. По думите на агенцията, Флорънс ще се оттегли от шоубизнеса за известен период от време и скоро едва ли ще издаде нов проект. 

Въпреки успехите на групата във Великобритания, вокала е решил да се отдаде на заслужен релакс минимум 12 месеца.  
"Има голям план - да си вземе една година почивка. Звукозаписната компания не ни претиска със срок за следващия албум. Казаха ми, че може да се наслаждавам на свободното си време толкова дълго, колкото искам.", обяснява певицата.

Най-вероятно тя ще се възползва да се завърти наоколо източен Лондон.
25-годишната дама споделя пред списание "Style": "Никой не ме забелязва в Лондон. Мисля, че това е така, защото аз не звездея, когато изляза навън. Хората очакват от мен да бъда силна и едва ли не да бъда като Батман с перелина на гърба си, но аз съм доста тиха наистина. Обичам да играя "битник сафари". Харесва ми да се разхождам, гледайки дрехите на другите. Това е като да разгледаш скъпи бутици или магазини с ежедневна, младежка мода, която например може да носиш в колежа." 
  

Снимка -  http://www.zimbio.com/

петък, 24 август 2012 г.

Лени Кравиц идва в София през 2013-та

Месец преди да дойде за втори път у нас, изпълнителят разочарова хилядите си фенове, но обеща да се върне догодина.
Концертът, който трябваше да се състои на 30 септември в зала "Арена Армеец" ще бъде отложен с година. Това се налага понеже Лени се снима в драмата "The Butler", който ще излезе по кината 2013-та.

Музикантът има договор с компанията и не може да отмени ангажиментите си. Той обаче публично се извини на почитателите си в България чрез социалните мрежи и сподели, че ще насрочи нова дата за лайв у нас.

"Много се надявах да дойда в София, но за съжаление трябва да отложа концерта си там. В момента съм в Ню Орлиънс, където работя по филма The Butler. Снимките се проточиха, а съм задължен по договор да присъствам на тях до края. Обещавам, че ще се върна през следващата година. Надявам се да се видя с всички вас през 2013 г. С обич, Лени”, написа той в туитър.

Организаторите на събитието съобщиха, че в края на идния месец закупените билети ще могат да се върнат от мястото, където са закупени. Колкото до тези, които са взети от интернет, може да посетите офис на  Eventim, там също ще връщат пари.



Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 23 август 2012 г.

Aврил Лавин и Чад Крюгер се сгодиха

Музикантите обявиха новината преди дни. Феновете и на двамата са доволни, тъй като те си подхождали изключително много и имали еднакви интереси.
Въпреки че са заедно едва от шест месеца, отношенията им явно отиват към своят щастлив завършек. Алтернативното момиче и фронтмена на "Nickelback" се запознават по време на работа по петият албум на изпълнителката. 

Пред канадското списание "Hello!" певеца споделя, че бил сигурен, че ще се влюби в Аврил понеже в нея имало нещо толкова силно, че той никога няма да може да го забрави. От своя страна пък 27-годишната дама разкрива, че любимият й много я разсмива и се грижи за нея във всяко едно отношение, бил изключително внимателен.  
Все още няма обявена дата за сватбата им, но близки до двойката твърдят, че са много щастливи, имайки еднакви ценности около музиката, която ги сплотявала още повече. 

Това ще е вторият брак за Лавин, преди три години тя беше омъжена за певеца на "Sum 41" Дерек Уайбли. След него красавицата имаше връзка с телевизионната звезда Броуди Дженър, с когото се разделиха в началото на годината. За сметка на това пък за канадеца този ще е първия му брак. 


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 22 август 2012 г.

СКАНДАЛНО: Голи снимки на принц Хари изтекоха в интернет

Докато британецът се е забавлявал в Лас Вегас папараците не спат и са го хванали в доста неловко положение. 
Кадрите са притежание на скандалния сайт TMZ. Докато принца играел стрип билярд във ВИП апартамента си заедно със свои приятели, на единия фотос се вижда как прегръща момиче, което също е както майко го е родила. 

По думите на кралската особа, той е отишъл в бара на хотела, за да срещне с няколко дами преди да ги покани в стаята си. Представител за кралското семейство заявил за електронното издание: "Ние нямаме коментар по повод снимките в този момент.'' 

27-годишния  младеж бил на почивка в Градът на греха този уикенд и явно е прекалил със забавленията. Първоначално е бил с мъжка компания в частни бунгала в MGM Гранд хотел и казино. По време на парти около басейн бил забелязан да носи слънчеви очила, шапка и ярки червени гащи. 

Няколко вечери по-късно Хари бил с американския олимпийски златен медалист плувеца Райън Локти в нощен клуб във Вегас


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 21 август 2012 г.

Куп звезди в новото видео на Играта и Лео

След като направиха един общ проект заедно, сега музикантите са поканили и други известни техни колеги да им партнират в новият им клип.
Бобо, Криско, Ангел и Моисей, Димчоу са част от лицата, които ще видите във видеото на Играта и Лео. След "Айде на морето", който стана тотален хит това лято, преди дни излезе и най-новият проект на дуото, а именно "Уикенд".

В началото рапърът пита италианеца кой ден ще е свободен да се видят като разговора им се води по скайп. Малко по-късно става ясно, че през почивните дни изпълнителите се забавляват на морето и то не къде да е, а във Варна. Точно там е и сниман клипа - на фона на Морска гара. 

Интересна е и заигравката, която правят с по-популярните летни видеа. Както бяха заровени в пясъка главите на момчетата от "X Factor" в "Кой ден станахме", така и Играта и Лео се вживяват в техни имитатори. Освен това, Играта се преправи и на Били Хлапето досущ като в "Баш Майсторска".

Режисьор на проекта е известният BASHMOTION, а автор на текста са си самите певци. Тук можете да гледате крайния резултат: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 20 август 2012 г.

Риана: Крис Браун беше любовта на живота ми

Певицата шокира всички фенове, след като призна, че все още обича бившият си любим и че след инцидента през 2009-та, тя го е съжалявала.
Наскоро изпълнителката разведе Опра Уинфри в Барбадос. Сега журналистката си връща жеста и покани красавицата в нейното предаване. Освен, че споделиха колко прекрасно е родното място на Риана, когато стана въпрос за личния живот на звездата, тогава зрителите останаха изненадани.

Рири разкри, че все още обича Крис, който й нанесе сериозни телесни щети преди три години. Това беше и причината властите да му забранят да се доближава до нея за известен период от време. Ограничението обаче приключи в края на февруари тази година и двамата са били засичани заедно на публични места и определено отношенията им са били доста близки. 

"Едва ли мога лесно да забравя всички добри моменти, които сме имали заедно. Мисля, че той беше любовта на живота ми.", заяви певицата. Почти през сълзи тя допълни, че те все още са близки приятели и че все още се обичат и най-вероятно винаги ще се. 

Разбира се, от тези думи на всички им стана ясно, че не е изключено скоро звездната двойка отново да се събере. Цялото интервю можете да гледате тук: http://www.true-magazine.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 17 август 2012 г.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха?

Певецът и актрисата са сключили брак на тайна церемония в частен имот. На същото място в края на декември двамата са отпразнували годежа си.
По информация на американските медии събитието се е състояло в Джаксън Хоул, Уайоминг. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл обявиха в края на 2011-та, че ще се женят. На тайната церемония, в която са се врекли във вярност, е имало много гости, които са отседнали в луксозен хотел под името "4-те сезона". 

Мнозина считат, че двойката се е венчала, тъй като известния дизайнер на сватбени торти Силвия Уейнсток се е похвалила в социалните мрежи, че е била в Джаксън Хоул. 

Любопитно е, че преди време, когато са питали бъдещата булка за сватбата й, тя е споделяла, че няма време да планира нещата. Разбира се, това е вълнуващ момент, но самата Джеси не била наясно какво точно иска, но определено не си падала по детайлите. 

Все още обаче няма официалнни данни от страна на нито един от двамата, че брака им е факт.


Снимкаhttp://www.google.bg/

четвъртък, 16 август 2012 г.

Робърт Дауни Джуниър се контузи

Актьорът се е наранил по време на снимките на третата част на "Железният човек". Това е причината снимачния процес да се забави и да бъде спрян за известно време.
47-годишната звезда претърпя контузия на глезена по време на каскада в Северна Каролина. По думите на Марвел, неприятната случка ще откаже влияние върху работния процес, тъй като Дауни трябва да се възстанови.

Нито "Дисни", нито Марвел се нагърбват с предположения за точна дата за излизане на лентата, но до този момент беше ясно, че на 3 май 2013-та щеше да бъде по големите екрани в цял свят.

Гуинет Полтроу ще се върне в "Iron Man 3", като Вирджиния "Пепър" Потс, докато сър Бен Кингсли ще играе главния злодей на филма - Мандарина, а Дон Чийдъл ще играе Джеймс Родос.

В новото продължение на продукцията зрителите ще видят героят на Робърт Дауни Джуниър в по-различна светлина и по-специално характера на Тони в дълбочина.  



сряда, 15 август 2012 г.

Girls Aloud се събират отново

Момичетата има голяма вероятност да се качат на една сцена на есен. Тогава стават 10 години от създаването на групата.
Интересни неща се случват във Великобритания. След като Spice Girls се появиха заедно след толкова години на Олимпиадата, сега друга популярна дамска група може да се събере отново. 

Girls Aloud се сформира покрай едно телевизионно шоу за таланти "Popstars: The Rivals" и от тогава насам има слухове, че момичетата ще се завърнат на музикалната сцена. Една от певиците обаче потвърди информацията.

Черил Коул, която вече се изявява само с псевдонима Черил, обяви, че на есен се навършват десет години от откриването на бандата.  
"Това е лудост. Това е огромно постижение. Ще е много вълнуващо да се завърнем и да направим нещо. Нашият рожден ден е през ноември.", допълни още красавицата. 

Групата беше в пауза от 2009-та година, защото се пуснаха спекулации, че имало вражда между Никола Робъртс, Кимбърли Уолш, Черил Коул, Сара Хардинг и Надин Койл. Други твърдят, че през юни те са имали среща, в която са се разяснили и съвсем скоро може да очакваме изненади от тях.


                                                                                      Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 14 август 2012 г.

Kenny G се развежда

Жената на музиканта е подала молба за развод. Това става факт след 20-годишен брак. 
Причината за раздялата на двойката е непреодолими различия. Линди Бенсън-Горлик и Кенет Брус Горлик имат две деца. Интересното е, че те ще искат съвместно попечителство за 14-годишният им син - Ной. Саксофонистът обаче не желае да плаща издръжка на бившата си половинка. Другото им дете е на 17 години и се казва Макс, но не става ясно дали ще се борят за родителските права и за него.

45-годишният музикант, който има зад гърба си около 50 милиона долара е посочил в документите по развода си, подадени на 9 август, че той и Линди имат предварително брачното споразумение. Двамата бяха разделени от януари насам, когато дамата подава молба за законна раздяла. Адвокатът, който ще представлява Кени преди това е работил и с други звезди като Ким Кардашиан, Бритни Спиърс и Кристина Агилера.
 
Американецът е един от най-известните и успешни джаз музиканти на всички времена и държи световния рекорд за на най-продължително свирене на саксофон - 45 минути и 47 секунди. Освен това има няколко инструментални солови албуми, има общи проекти с имена като Уитни Хюстън, Франк Синатра и Андреа Бочели


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 13 август 2012 г.

Звездите зашеметени от Олимпиадата

Едни от най-известните лица на музикалната и модна сцена заговориха с възхищение за заключителната церемония на спортното събитие. 
Първата, която сподели изключителното си вълнение от факта, че представя Великобритания на форум като Олимпиадата беше Джеси Джей. Тя написа в туитър: "Аз съм в шок точно сега. Тази вечер е нощта, която винаги трябва да помним и никога не забравяме. Направо съм издухана!!", признава певицата. 

Малко по-късно отново в социалните мрежи пък Вики Бекъм разкри радостта си от факта, че след толкова години тя застана на една сцена с колежките си от групата "Spice Girls". "Бях поп звезда за една нощ. Благодаря ви Гери Халиуел, Ема Бънтън, Мел Би и Мел С.", сподели мис Пош. 

Мел Си също показа чувствата си и написа: "Каква чест да представя страната ни и да съм част от всички невероятни олимпийци. Ние ви поздравяваме за страхотната проява."

Сред останалите музиканти, които взеха участие на закриването бяха Liam Gallagher, The Who, Take That, Ray Davies, Eric Idle, Emeli Sande.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 10 август 2012 г.

Бионсе и Джей Зи са най-богатата звездна двойка за 2012-та година

Музикантите са най-високоплатената двойка за тази година. Това разкри списание "Forbes" в своята ежегодна класация.
Дуото е спечелилo общо 78 милиона долара през миналата година. Бионсе въпреки бремеността си взела 40 милиона щатски долара само от продажби на албуми докато съпругът й получил с два милиона по-малко макар да издаде нов албум и да направи турне заедно с Kanye West. Освен това на семейството им се роди първата рожба Blue Ivy, покрай която също се вдигна доста шум. 

На второ място остават Том Брейди и жена му супермодела Жизел Бюндхен, които са натрупали общо на 72 милиона щатски долара

Трети в списъка са футболистът Дейвид Бекъм и съпругата му модния дизайнер Виктория Бекъм, които имат общо 54 милиона. Въпреки изявите на семейство Бекъм около Олимпиадата в Лондон, явно ангажиментите им не съм им донесли голяма печалба.  

Брад Пит и Анджелина Джоли очудващо са четвърти с 45 милиона, като се има в предвид, че съвсем скоро ще се оженят, но явно медийния интерес към тях не е толкова огромен или поне не им носи допълнителни доходи. На пето място са Уил Смит и Джейда Пинкет с 40 милиона долара приходи. 


Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 9 август 2012 г.

"Отмъстители 2" излиза през 2015-та

След три години ще бъде пусната втората част от филма. Екипът има шаблон за съдържанието.
"Отмъстителите" 2 изглежда ще излезе на 1 май 2015-та година. Това счита писателят на сюжета Джос Уедън. Той споделя пред МТВ, че Марвел има вече виждане за нещата и за това, което той иска да напрвят. Броят на актьорите ще бъде огромен. Това е и причината лентата да не е готова скоро и всичко зависи от свободното време на всеки от артистите.

Робърт Дауни младши пък отново ще влезе в титулярната си роля в "Железният човек 3" през 2013 година. Крис Еванс ще се завърне като главен герой в "Капитан Америка: The Winter Soldier" през 2014-та и Крис Хемсуърт ще участва в продължението на 'Thor: The Dark World' отново през следващата година. 

 
Според експерти, красотата на "Отмъстителите" се крие в това, че в него участват много хора дори ако на някой се наложи да снима паралелно и друг филм, актьорите могат да съчетават нещата и да съсредоточат в няколко характери, а не само в един.
В краят на миналата седмица директорите на продукцията подписаха договор с телевизията АВС, където да бъдат излъчени най-новите проекти на Марвел.


Снимкаhttp://www.google.bg/

сряда, 8 август 2012 г.

Пит купи на Джоли часовник за 250 хиляди паунда

Актьорът е решил да изненада годеницата си като похарчи четвърт милион за предсватбен подарък.
Брад Пит купил луксозния аксесоар от Швейцария. За подобно удоволствие се чакало близо две години докато стигне до притежателят му. В този случай обаче има изключения. 

Бижуто е цялото от злато и перли и са необходими цели два месеца, за да се изработи. Преди да пуснат на пазара всеки часовник е лично проверен от член на семейството Стърн, които притежават "Patek Philippe" в Женева. 

Според вестник "The Sun", звездата е решила да направи тази инвестиция след среща със прочутата фамилия на панаир в Базел. Актьорът е искал да вземе нещо уникално за любимата си, което да се доближава до произведение на изкуството. Интересното е, че на часовника освен злато и перли има и камбанки, които имитират звуците на Биг Бен. 

Двойката се сгоди през април тази година и се очаква да си каже "Да" във френски замък. В момента Анджи и Брад живеят в Съри заедно със шестте им деца.  


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 7 август 2012 г.

The Game отмени участие в Япония

Рапърът си счупил дясната ръка докато играл баскетбол. Това е и причината той да не иска да излезе на сцената в страната на изгряващото слънце.
The Game просто се забавлявал с компания, но за съжаление станал инцидент. Той паднал по време на играта и някой от останалите играчи го настъпил по ръката. Нараняването му не било толкова лошо - само счупен палец и навехната китка. Уви, това е достатъчно за един певец, за да отмени концерт. Разбира се, някои ще кажат, че има стойки за микрофони и ако наистина изпълнителят държи на публиката би излязъл и по този начин на сцената. 

Както повечето звезди и рапъра не пропусна възможността да се оплаче на феновете си в социалните мрежи. Той написа в туитър: "Извинявам се на почитателите си в Япония и на всички, които ще посетят фестивала Monster Vibe. За нещастие, няма да мога да присъствам на шоуто поради травма. Освен това скоро ми предстои операция и вземам лекарства. Заради това не съм в състояние да пътувам."

Въпреки че американеца няма да успее да се включи в програмата, меломаните в страната на изгряващото слънце ще могат да се насладят на други хип-хоп легенди: Ice Cube и WC. 


понеделник, 6 август 2012 г.

Сър Елтън Джон: Кариерата на Мадона приключи

Скандални признания направи британецът в интервю за австралийска телевизия. Той не спести критики към колежката си, а в същото време защити Лейди Гага.
Според известният музикант, малко след като турнето на Мадона завърши, нейната кариера също ще приключи. В момента изпълнителката е на световна обиколка, в която представя част от песните от новия си албум "Mdna". 

Въпреки нападките от страна на някои, че нестандартната по визия Гага копирала музиката и стила на поп иконата, Елтън Джон зае страната на по-младата звезда. Разбира се, това е съвсем очаквано, тъй като тя е кръстница на неговия син Закари. 

"Защо тя е такъв кошмар? Съжалявам, но нейната кариера свърши. Турнето й пък е ужасяващо и не може да стане по-зле. Ако тя имаше здравия разум, щеше да направи песен като "Ray of light" и щеше да остане настрана от танците и щеше да си остане велика поп певица, която прави велики поп парчета, а те й се получават брилянтно. Но не, тя трябваше да отиде и да докаже, че изглежда като панаирна стриптизьорка.", споделя ядосан певеца пред телевизионния водещ и музикален продуцент Моли Мелдръм.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 3 август 2012 г.

Алиша Кийс с нова песен

Певицата се завръща на музикалната сцена с ново парче. По-голям интерес предизвикват и хората, с които работи по него.
След кратка пауза, в която се отдаде на майчинството, сега Алиша изненадва с нов проект. Любопитното е, че в него участват и двама от най-известните рапъри. 

Песента на изпълнителката се казва "New Day" и в нея тя си партнира с 50 Cent. Mузикален продуцент на сингъла пък е Dr. Dre. Това е и първото парче от предстоящия албум на Къртис Джеймс Джаксън III, който трябва да излезе на пазара на 13 ноември.

Видеото на певицата е доста нестандартно. Самите музиканти не се появяват въобще, а в клипа има само думите към песента, които се изписват със спрей по стените на американските улици. Тъмнокожата красавица умело експериментира с по-различен саунд и хип-хоп елементи. Трака дава усещане за по-гангстерско звучене, в същото време текста насърчава към това, че идва нещо по-добро в живота ни с новия ден. Тук можете да гледате цялото видео: http://www.youtube.com/.


Снимкаhttp://www.google.bg/

четвъртък, 2 август 2012 г.

Новите летни латино дуети

Интересни колаборации правят изпълнителите в разгара на лятото. Две от най-обичаните латино диви реализираха общи проекти със световно известни музиканти.
Дженифър Лопес не спира да радва феновете си с нови песни. След като записа парчето "Follow the Leader" заедно с Wisin & Yandel, сега звездата се появи с нов проект. Тя засне видео към "Goin' In", в което участва и Flo Rida. 

Сингълът е с по-електронно звучене, а клипа е с доста фантастични и астрономически елементи. Разбира се, танците са основният мотив, както в почти всички видеа на певицата. За седмица, откакто е в интернет песента е гледана от над седем милиона души. Ето и линк към нея: http://www.youtube.com/.

Другият дует, който изненада меломаните беше този между Шакира и Питбул. Тяхната колаборация носи заглавието "Get It Started" и само за ден видеото е видяно от 600 хиляди човека. Въпреки че в парчето на моменти има доста лирични отклонения, то е в запазения стил на изпълнителят - поп, денс, хаус. 

В клипа се набляга на любовните отношения между двама души и проблемите, с които те се сблъскват ежедневно. Има включени и кадри от концерти на певеца и ентусиазираната публика също е станала е част от новия проект на музикантите. Тук можете да гледате цялото видео: http://www.youtube.com/.


Снимка http://www.google.bg/

сряда, 1 август 2012 г.

Деп и Паради заедно на почивка

Въпреки че наскоро двойката обяви, че се разделя, в момента тя е на почивка във Франция заедно с двете си деца.
Интересни новини се носят около Джони Деп и Ванеса Паради. След като те публично заявиха, че прекратяват отношенията си след 14 години, сега дават поводи на медиите да считат, че може би ще се съберат отново.

Преди броени дни звездите били забелязани в План де ла Тур и дори според американските издания те се държали за ръка. Семейството е на почивка в Южна Франция и въпреки всичко актьорите искат да си запазят приятелските отношения с цел да съхранят психиката на малчуганите. 

Един от слуховете, който се разнасяше като причина за раздялата им беше че Карибският пират има афера с Амбър Хърд. Явно обаче тя не е продължила дълго и Джони е решил да се върне обратно при любимата си или пък всичко е театър само заради Лили Роуз и Джак?! Времето ще покаже...


Снимка - http://www.google.bg/