петък, 23 май 2014 г.

Paul McCartney приет в болница

Певецът е настанен по спешност в болница в Токио. За съжаление той трябваше да отмени турнето си в Япония.

Легендата от "Бийтълс" беше принудена да отложи два концерта в страната на изгряващото слънце. Пол беше на турне там и поради здравословни причини лайфовете в Токио и Осака няма да се състоят.

Изпълнителят е имал вирус, който е довел до усложнения и се наложило да бъде приет в болнично заведение. Говорителят на звездата заяви: "Заразяването с вирус миналата седмица доведе до отлагане на няколко дати в обиколката. Пол получи успешно медицинско лечение в болница в Токио. Той ще се възстанови напълно, но са му нужни няколко почивни дни."

По думите на ПР-а, McCartney е изключително развълнуван и благодарен за пожеланията, които получава от феновете си по целия свят. Освен това певеца трябваше да отмени и шоу в Сеул, Северна Корея. Въпреки това той ще продължи с тура си в САЩ следващия месец.71-годишният музикант е разстроен, защото не е искал да разочарова почитателите си. 

В официалната му страница пише: "Толкова съм трогнат. За съжаление състоянието ми не се е подобрило през нощта. Наистина се надявам, че днес ще се чувствам по-добре. Разочарован съм и съжалявам, че разочаровах и феновете си."




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: