петък, 20 март 2015 г.

Сашо Кадиев стана татко

Актьорът и половинката му Таня приветстваха малката Катерина. Момиченцето е кръстено на баба си, а мнозина артисти и телевизионери поздравиха родителите. 
Бебето се родило на 19 март, а щастливият татко написа следното изявление в социалните мрежи: "И ние да кажем две думи, сетне. Роди ни се малката рожба! Здрава. 3кг. 48см. Сутрешно бебе. Катерина се казва. На баба си. Майката е добре. Щастлива. Всичко мина като по учебник. Благодарни сме на Господа! Признателни сме на проф. Асен Николов и неговият екип за положените усилия и професионализъм. Благодарност и за специалното участие на д-р Дориан Босев! (Майчин Дом). Здраве и радости.". Само за ден постът на артиста беше харесан от близо 8 хиляди души. 

Преди броени месеци Катето бе сред участниците във "ВИП Брадър" именно там тя не веднъж е споменавала децата си и че се тревожи за бременната си снаха и внучка. Ето че към днешна дата цялото семейство e живo и здравo, a усмивки и честитки не спират да го заливат непрестанно.

Въпреки появата на дъщеричката им чаровната млада двойка, която е вече пет години заедно, не планира сватба на този етап. В момента Сашо е водещ на предаванията "Преди обед" и "България търси талант", освен това играе в различни постановки и често пътува извън София. 

От "Би Ти Ви" поздравиха родителите с думите: "Добре дошла, Катерина! Тази сутрин на бял свят се появи малка принцеса! Водещият Александър Кадиев и неговата любима Таня станаха мама и татко на красавица с идеални мерки от 3 килограма и височина 48 сантиметра. Бебето носи името на своята щастлива баба – Катерина Евро! Семейството благодари от сърце на всеотдайния професор Асен Николов, главен хирург в "Майчин дом", на съпругата му, неонатологът д-р Яръкова и на целия им екип! А екипът на „Преди обед“ пожелава Катерина да е здрава, умна, красива и безкрайно щастлива!".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: