вторник, 15 януари 2013 г.

Тони и Рут с общ проект

Двете певици се обединиха в подкрепа на фондацията "И аз мога". Проекта е създаден изцяло с благотворителна цел.
Това е второто парче, което Тони подарява на "I can too". Преди време тя направи "How Long?". Сега поп певицата покани и другата нейна колежка - младата надежда на фънк, соул културата у нас - Рут Колева, да вземе участие в проекта.

“Break of Day” е дело на норвежкия продуцент и китарист Мадс Хауге, който е автор и на песента “Soulmate” на Наташа Бедингфийлд. За аранжимента на сингъла се погрижи Светлин Къслев. Клипа също е доста нестандартен и наподобяващ историята на Пинокио и неговия майстор Джепето. Идеята за видеото е на режисьора Адриана Янкулова. Дизайнерът Мила Атева пък предоставя своето ателие за снимачна площадка и отговаря за стайлинга на двете дами.  

Официалната премиера на видеото се състоя на 14-ти януари в столичен клуб. Освен готовия продукт гостите успяха да се насладят и на творчеството на пианиста Краси Тодоров.

Вчера в сутрешния блок на ТВ7 беше и официалната телевизионна премиера на парчето. Тук можете да видите цялото интервю с Тони и да чуете какви изненади готви на феновете си през 2013-та: http://tv7.bg/.

Днес певицата представи песента в ефира на Нова телевизия. Там стана ясно, че тя подкрепя младите изпълнители и освен на Рут е почитателка и на Дивна. По нейното мнение, един артист не е завършен, когато излезе от музикално риалити. Той се нуждае да придобие много качества и опит, за да бъде добър музикант. 


Тук можете да гледате готовия видеоклип на Тони и Рут: http://www.musicspace.bg/.



Няма коментари: