сряда, 9 януари 2013 г.

Slash надъхва публиката пишейки на български

Легендарният музикант ще посети страната ни за първи път. Той определено се вълнува от този факт. В социалните мрежи китариста публикува постове на български език.
Бившият музикант от "Guns N' Roses" ще свири в столичната зала "Фестивална" на 4 февруари. Билети за проявата е продават в няколко категории: "Fan Pit" - 80 лв., седящи места - 70 лв., правостоящи места - 60 лв. До този момент са останали налични само местата за седящи и правостоящи. Можете да разгледате картата на залата тук: https://shop.ticketpro.bg/bg/.

Шоуто на звездата в България ще е част от европейското й турне. Меломаните ще могат да чуят песните от последния албум на Слаш "Apocalyptic Love". Рокерът ще се качи на една сцена заедно с Майлс Кенеди - вокал, Брент Фиц - барабани и Тод Кърнс - бас. 

Китаристът е рекламно лице на световноизвестната марка за китари "Гибсън Лес Пол" и притежава около 300 ръчно изработени инструмента. 

Въпреки хилядите концерти зад гърба си Слаш, който е родом от Англия, не спира да се вълнува като става дума за среща с публиката. Той самия написа послание до българските си фенове месец преди да дойде у нас: "Хей, България, идвам за  моя първи концерт във вашата страна на 4 февруари в зала Фестивална. Елате и преживейте едно страхотно Rock n Roll шоу!!" За ден публикацията събра над 1300 харесвания, 370 споделяния и 100 коментара. 


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: