понеделник, 28 януари 2013 г.

Никол Кидман спира с ботокса

Актрисата иска да има контрол над изражението на лицето си и мисли да прекрати инжекционните процедури за изглаждане на бръчките.
42-годишната звезда споделила пред италианския вестник "La Repubblica": "Никаква операция за мен вече. За съжаление опитах да си сложа ботокс, но се свърши с него и най-накрая мога да движа лицето си отново."
Въпреки че тя експериментира с ботокса, Никол се придържа към здравословен начин на хранене и има строг режим за упражнения, за да изглежда добре.

Актрисата разкрива нейната формула за красота, а именно да ползва слънцезащитни продукти, не пуши и по нейното мнение всеки може да прави, каквото реши, но за нея е много важно да е в добра физическа форма.

"Не мога да стоя на слънце, защото аз съм със светла кожа. Беше кошмар, когато бях по-млада, но сега си има своите предимства.'', допълва още австралийката.

Блондинката скоро ще участва във филм на ужасите. Лентата се казва "Stoker" и в нея трябва да играе ревнива и мразеща майка.
Самата Никол има две деца от бившият си съпруг - Том Круз и признава, че подобен проект е предизвикателство понеже обича безумно Изабела и Конър, които вече са на 20 и 17 години. Кидман разказва, че голяма фенка на режисьора Парк Чан-Ук и е искала да работи с него и с Mia Wasikowska, която й е съгражданка.



Няма коментари: