понеделник, 7 януари 2013 г.

Fengi & MadBasta дебютираха на музикалната сцена

Момчетата, които от няколко години се занимават с музика, издадоха първия си клип. В него участват и други известни варненски музиканти.
Ясен Цеков - Fengi и Ангел Иванов - MadBasta са успешно рап дуо, което до момента е популярно в ъндърграунд средите на Морската ни столица. Това обаче се очаква да се промени през тази година. 

В края на 2012-та излезе дебютното видео на момчетата. То носи името "Още утре" и в него се говори за това, че от следващия ден те ще живят с една идея по-примерен и целесъобразен живот.

В клипа участват основно техни приятели и познати. Варненският рапър Димчоу се появява в една от сцените, Roelant Hollander и DJ Jijo също съпортват проекта и му придават фънк, дръм енд бейс и джаз звучене.

Режисьор на видеото е Денис Тодоров, а ефектите и цветовите корекции са дело на Гриша Струнджев. Иванета Ковачева се е погрижила за графиния дизайн. Записите и мастеринга са осъществени в "Студио 21" във Варна.

На следващия линк можете да гледате готовия продукт: http://www.youtube.com/. Това е и фен страницата на дуото във фейсбук: https://www.facebook.com/.



Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: