четвъртък, 17 януари 2013 г.

Бионсе ще пее на BRIT Awards

Певицата ще се включи в програмата на британските музикални награди. Освен нея на сцената ще се качат още One Direction, Mumford & Sons, Robbie Williams и Muse.
Изпълнителката ще е гост на годишната музикална церемония във Великобритания. На 20 февруари в Лондон ще бъдат събрани едни от най-популярните музиканти, които ще бъдат в очакване дали ще спечелят приз за работата си през изминалата година. 

Само няколко дни преди това Бионсе ще се завърне на сцената със нейното специално шоу, което е подготвила за публиката на американското Super Bowl XLVII.

Критиците са споделили мнението си пред вестник "The Sun": "Изпълнител от ранга на Бионсе да присъства на Брит наградите е огромен успех за организаторите. Тя е сред най-добрите живи поп артисти на планетата и ще представи много нови неща на публиката."

Последният път, когато звездата е участвала на въпросното събитие е било преди девет гоини. Тогава тя е била още в началото на соловата си кариера, пеейки "Crazy In Love". Експертите считат, че сега е подходящ момент певицата да се появи на проявата.

Жената на Джей Зи пусна последния си албум през 2011-та, а сега работи по петия си студиен проект. Появиха се слухове, че двойката е записала и дуетна песен. Медиите в Обединеното кралство припомнят, че последния концерт на красавицата в страната им е бил
по повод музикалния фестивал в Гластънбъри преди две години.

Организаторите вече потвърдиха кои британски изпълнители ще се включат в програмата. Все още обаче се обсъжда дали легендарните "The Rolling Stones" ще станат част от 
мегаспектакъла.



                                                                                  Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: