петък, 11 януари 2013 г.

Destiny's Child пускат албум с любовни песни

R&B групата ще зарадва феновете си с компилация от любовни парчета. Това ще бъде техния четвърти албум, който предстои да излезе в края на януари.
За събиране на толкова популярната момичешка банда се заговори още лятото на 2012-та. Тогава, както и сега се набляга на факта, че дамите са сложили на преден план соловите си кариери. 

Разбира се, в САЩ не са никак малко сайтовете, които започнаха да съобщават, че Destiny's Child се завръщат отново на сцената. Както знаете това вече обявиха Girls Around, а Spice Girls също скоро могат да изненадат приятно публиката с подобна новина. 

Това, което се знае до момента, е че триото е записало нова песен. Тя се казва "Nuclear" и е продуцирана от Pharrell Williams. Не е сигурно обаче дали откъсите от парчето са записани наведнъж с всички певици или всяка по отделно е записвала своята част. Все още няма данни за концерти или публични прояви на групата, така, че не може да се твърди със сигурност дали и кога изпълнителките ще се съберат отново заедно.

Самата Бионсе написа в сайта си: "Аз съм толкова горда да обявя първата авторска музика на Destiny's Child от осем години насам!". На 29 януари ще бъде пусната компилацията  "Love Songs", която ще съдържа песни като "Second Nature", "Now That She's Gone", "Emotion и "If You Love". 

Жената на Джей Зи обаче се вълнува повече за петия си студиен албум, отколкото за проектите с колежките си. Тя разкрива, че за него е работила с Pharrell, Timbaland, Justin Timberlake, The Dream. "Ние започнахме кариерите си през 90-те, когато R&B беше най-харесвания жанр. Всички искаме да си върнем това чувство, което музиката ни даваше.", допълва Бионсе. 


Снимка http://www.google.bg/

Няма коментари: