сряда, 30 януари 2013 г.

Dido се изразява по-добре в песните си

Певицата призна, че е срамежлива и изразява себе си най-добре в творчеството си. След два месеца ще излезе и новия й албум.
Dido, която стана популярна през 90-те години и направи дует с Еминем - "Stan", е на път да се завърне в музикалната гилдия с нови проекти. 

Тя обаче не крие, че не обича много да приказва и най-добре описва живота в песните си. Певицата споделя още: "Музиката е моя работа, откакто бях малко дете. Мозъкът ми просто не работи така добре с други неща. Ако гледам през прозореца, ще виждам мотиви за музика. Ако бях добър оратор, щях да говоря, но не съм. Ето защо пиша песни.''

След близо петгодишно прекъсване изпълнителката ще издаде самостоятелен албум. Той ще носи името "Girl Who Got Away" и ще бъде на пазара на 4-ти март тази година. 

Dido обясни пред в-к "Sunday Times", че не може да прави парчета ако започне да мисли, че всъщност хората ще ги чуят. За нея писането на песни е като да пишеш в дневник - след като го затвориш веднага си наясно, че някой друг може да го вземе и да го прочете. Това е и причината британката след всеки текст и мелодия да си дава малко почивка.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: