вторник, 8 януари 2013 г.

Новите проекти на Лео

Освен кулинарното предаване, което води по ТВ7 италианеца не спира да се занимава с музика. Скоро ще излязат и най-новите му песни, които се очаква отново да станат хитове.
Преди време момчето, което стана симпатично на цяла България от участието си в "Биг Брадър" записа песен с Део и тя стана доста популярна. Миналото лято обаче медиите и клубовете не спираха да въртят парчето му с Играта "Айде на морето". След него последва и "Уикенд".

Преди седмици беше пуснато видеото на "Яко парти". Това може да се каже, че е първия самостоятелен проект на чужденеца. В клипа се снима и "Мис България 2012" Габриела Василева. Идеята на продукцията била да се покаже на младите хора, че може да правят купон и без употребата на наркотици. Към това призовава и самия изпълнител постоянно в социалните мрежи. През свободното си време той обича да спортува и най-вече да играе футбол с приятели.

По радиата вече се върти съвместната песен на Лео и Йоана Дарк "Сто неща", която по мнението на певеца ще стане голям хит през летните дни. Видеото е готово и скоро ще бъде излъчено и по телевизионните музикални канали у нас.

Пред "Music Space TV" чаровния италианец сподели, че заедно с Део, Рафи и Играта готвят общ проект. Меломаните могат да очакват и дуета само с Део, който ще е в рага стил и ще е забавен. Момчетата вече са записали част от песента в студио.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: