вторник, 15 януари 2013 г.

Сантра се завръща с "Нещо по-добро"

След близо десет години пауза, сега певицата се завръща на музикалната сцена със самостоятелен проект.
Изпълнителката е изключително развълнувана, че след толкова време може да представи нов, свеж продукт на публиката си. Сантра определя стила на "Нещо по-добро" като колаборация между R&B, фънк и електро-пънк. За аранжимента се е погрижил Светлин Къслев, а за текста е работила съвместно с рапъра Бобо. 

Видеото е направено от Bashmotion и е сниман в студио. Някои меломани са доста крайни в изказванията си, защото не могат да разберат каква е тази мода в почти всяко ново видео да присъстват илюминати.  Тук можете да гледате клипа и да си направите изводите сами : http://www.youtube.com/.  

Днес беше и официалната премиера на парчето в национален ефир. Певицата беше гост в сутрешния блок на Би Ти Ви, откъдето качи директно снимка в социалните мрежи. Тя самата сподели, че е голяма фенка на новите технологии и че идеята за клипа била да бъдат убити ярките цветове и да се създаде усещане за връщане в миналото - с по-толи, телесни цветове. "Исках визията да прилича на популярният сайт за споделяне на снимки Instagram", обясни Сантра. 

Любопитен факт, който малко хора сигурно знаят е, че истинското име на звездата е Сандра. Псевдонима й Сантра го измисля нейн колега. Тя записва песента си със Спенс "Не ме обичаш вече", когато е била на 16. През 2002-ра се появява и "Без теб", който е последния й самостоятелен сингъл. От тогава насам е записала общи проекти с Графа и Кристо и активно участва като водеща в "CLOSEUP" по Тhe Voice ТV.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: