сряда, 16 януари 2013 г.

Джъстин Тимбърлейк се завърна с гръм и трясък

След шестгодишно прекъсване от музиката, певеца се завърна с нов сингъл. Само за ден от него са продадени над 400 хиляди копия.
"Suit & Tie" е името на новата песен на Джъстин. В нея се включва и рапъра Джей Зи. Въпреки че в интернет все още не е публикувано официалното видео към парчето, а само аудиото, то стана истински хит сред меломаните.

Само за 24 часа след пускането на сингъла от Yahoo са отчели над 400 хиляди продажби. По този повод рапъра LL Cool J сподели мнението си, че колегата му никога не е напускал истински сцената. Факта обаче, че се създаде такава еуфория покрай новия му проект радва всички и най-вече феновете. 

"Suit & Tie" застава в момента на равни позиции с "I Knew You Were Trouble" на Тейлър Суифт. Ако продажбите на дуета продължат в същия темп за седмица те ще достигнат над един милион. 

Все още изпълнителят не е обявил дата за излизането на новия му албум. Експертите считат, че щом има такъв интерес към пилотната му песен, подобен бум ще има и за първата компилация на JT след шест години насам. 

Блондинът благодари на публиката в социалните мрежи, написвайки: "Просто се събудих и чух, че ние сме #1 в Itunes! Уау... Без думи. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви! Тoлкова съм смирен от всичко това. Този ден се оказа твърде луд. Просто трябва да го кажа още един път на всеки един от вас, БЛАГОДАРЯ ВИ!"

Тук  можете да чуете въпросния хит: http://www.youtube.com/.



Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: