петък, 18 януари 2013 г.

Дензъл Уошингтън ще играе Обама?

Актьорът е любимец на президентското семейство. Самата първа дама на САЩ желае той да изиграе ролята на мъжа й в биографичен филм. 
Мишел Обама била голяма фенка на Дензъл. Тя призна, че за нея ще е голямо удоволствие чернокожия талант да влезе в образа на президента на Америка. 

На премиерата на "Flight" в британската столица артиста сподели, че се чувства поласкан от милите думи и предизвикателството. Той има един от най-стабилните бракове в Холивуд - 29 години и въпреки спекулациите от страна на папараци, Уошингтън категорично отрече, че може да се поддаде на евентуална любовна афера с първата дама.

Разбира се, журналистите не оставиха нещата така. Те го разпитаха как е реагирала жена му когато разбрала, че ще се играе алкохолик и наркозависим пилот в новия филм на Робърт Земекис. Дензъл се засмя и отговори: "Не съм й казал!"

58-годишния актьор, който беше придружен на червения килим от Кели Райли, не е имал шанс да разгледа Лондон, но след проявата обеща, че ще отдели време, за да похапне английска закуска. 
 
Уил Смит също може да се бори за мястото на президента Обама. Той самия след "Мъже в черно" няма притеснения, че ще бъде избран за ролята в лентата. 

Преди време Смит се пошегува, че нещото, по което си приличали с Барак били ушите.  "Хората виждат ушите. Те виждат, че и двамата имаме еднакви уши, така че аз съм най-естественият избор.", уверен е Уил.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: