сряда, 23 януари 2013 г.

Шакира роди момченце

Въпреки че в края на годината таткото реши да си направи майтап със всички по случай деня на шегата в Испания и пусна слуха, че певицата е родила, месец по-късно това се случи наистина. 
Щастливите родители съобщиха радостната вест в социалните мрежи. Разбира се, за минути започнаха харесвания, коментари и поздравления. Не бяха и малко тези, които си помислиха, че това е поредната закачка от страна на футболиста, след като наскоро той си позволи да излъже хилядите им фенове и най-вече медиите.

Шакира е родила първата си рожба на 22 януари в 9:36 вечерта в Барселона. Бебето, което носи името Milan Piqué Mebarak още от появата си на бял свят стана официален член на футболния тим Барселона, в който играе баща му. 

Майката и детето са в отлично здраве, потвърдиха от болницата. Малчуганът тежи 3кг., а името му на славянски означава скъп, любящ и милостив, на древноримски - нетърпелив и труден, а на гръцки - обединение.

Първи обявили новината бяха УНИЦЕФ Испания понеже звездната двойка е посланик на добра воля към фондацията. Тя направи и специална фотосесия, на която изпълнителката и любимия й са без горни дрехи. По този начин те искат да предизвикат публиката да подкрепя организацията и да помага повече на децата в нужда по целия свят.


Снимкаhttps://www.google.bg/

Няма коментари: