вторник, 12 март 2013 г.

Ким Кардашиян застраши живота на бебето си

Дамата, която очаква първото си дете, не спира да се глези и да пробва най-различни неща. Преди дни тя се подложи на подмладяваща процедура, която се оказа доста страшна.
Процедурата, на която се е подложила любимата на Кание Уест представлява следното: богата на тромбоцити плазма се събира от кръвта на пациента и се инжектира върху лицето. 

Подобен лифтинг обаче се препоръчва на жени на по-зряла възраст, а Кардашиян тази есен ще навърши 33. Освен това по лекарските наблюдения самата разкрасяваща процедура не е опасна за бебето, но в последствие от неприятните емоции и болка могат да доведат до стрес и до някакъв тип увреждане на плода. 

Въпреки рисковете, които се крият, красавицата се подлага на живо в собственото си телевизионно предаване и зрителите видяха, че тя дори се разревава по време на манипулацията. Тук можете да видите видеото: http://www.youtube.com/. 

Медиите по целия свят описват постъпката на Ким освен като полезнена и като вампирска понеже цялото лице на звездата е в кръв и по реакциите й си личи, че не е никак приятна процедура. Британският вестник "The Sun" пък публикува потресаващи снимки, които можете да ги разгледате на следния линк: http://www.thesun.co.uk/.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: