сряда, 20 март 2013 г.

Кийра Найтли ще играе Коко Шанел

Актрисата станала известна с ролята си в "Карибски пирати" все по-често е търсена за мащабни проекти. Най-новият такъв е посветен на модната икона. 
Найтли, която скоро имаше главна роля в "Анна Каренина", е поканена за участие в друг холивудски проект. С него продуцентите и режисьорите искат да отбележат 100-годишнината от създаването на модната къща. 

Дамата е сред множеството звезди, които ще се включат в документалната лента за Коко Шанел. Директор на проекта е Карл Лагерфелд, който е в добри отношения с актрисата. От своя страна известния дизайнер често я споменавал като модел за подражание и като негова муза. Това е и идеята на сценаристите - Кийра да изиграе една от най-важните роли в продукцията. 
 
Снимките на филма ще бъдат във френския град Довил, където е бил отворен първия бутиков магазин на Шанел през 1913г. Вече имало избран екип, който да подготви декорите и който да пресъздаде ретро епохата. 

За 27-годишната артистка Chanel е вече любима и запазена марка. Нищо чудно и скоро да стане рекламно лице на парфюма Coco Mademoiselle или на самата верига. Във филма ще участват още Stella Tennant, Tallulah Harlech, Clotilde Hesme и Brad Kroenig. Премиерата ще бъде поставена по време на пътуващото шоу на Шанел в Сингапур. 



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: