петък, 8 март 2013 г.

Нина Добрев в "Под прикритие" 4 ?

Ако до скоро феновете на топ БГ сагата се чудеха защо Косъма е умрял и ще има ли четвърти сезон, то вече всичко е ясно или почти всичко.
В интернет се разигра истинска драма след като сценаристите убиха героят на Александър Сано. Феновете започнаха да пишат дори поеми за Косъма. Няколко дни по-късно продуцентите заявиха в сутрешния блок на БНТ, че това се е налагало понеже зрителите щели да бъдат отекчени и искали да представят нови лица.

Следващият въпрос, който се питаха хиляди души, беше дали сериала ще има продължение. Всичко се разбра в последната серия на трети сезон. Ще има, но най-вероятно той ще бъде излъчен чак есента. 

Почитателите на хитовия филм се питат коя ли ще е актрисата, която ще влезе в кожата на дъщерята на Джаро. За ролята на Ния Туджарова в последно време медиите спрягат Бориса Тютюнджиева, Луиза Григорова и Диляна Попова.

Разбира се, най-известната сред всички е Нина Добрев, която от години живее в САЩ и слуховете гласят, че тя ще се върне у нас само за снимките на "Под прикритие" 4. До момента официална информация от екипа на сапунката все още няма, но за нас остават само предположенията и надеждите, че една от най-красивите и популярни жени извън страната ни може да се включи в подобен криминален проект. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: