петък, 22 март 2013 г.

Сано: Хората тъжат повече за Косъма,отколкото аз!

Актьорът, призна, че много се зарежда от срещите с феновете. Интересното е, че те страдали повече за героят му от самия него.
Александър Сано, който беше част от групата "Братя Мангасарян" разкри пред "Music Space TV", че няма време да твори музика, но подкрепя различни български музиканти.

Колкото до ролята му в "Под прикритие" е на мнение, че нещата са следвали естествения си ход. От актьорска гледна точка той изсмукал всичко от този образ и най-доброто нещо, което е можело да се случи е героят му да свърши своя път в своя пик. 

Напоследък с останалите му колегите от криминалната сага обикаляли страната и се виждали с почитателите. "Мъчно ми става за хората понеже те тъжат за Косъма повече, отколкото аз.", коментира още Сано.

Това, което може да очаква публиката от Среброто в най-скоро време е роля в нов български сериал. Освен това той ще се включи и в други два проекта, които ще излязат в кината. След седмица му предстояло и пътуване до Лондон, където ще гледа на живо наградите на списание "Empire". На церемонията нашия актьор ще може да се види с имена като Гари Олдман, Мерил Стрийп и други.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: