понеделник, 11 март 2013 г.

Adele & Beyonce ще пеят на Мишел Обама

Двете топ певици ще участват в специалното парти по повод юбилея на Първата дама на САЩ. Празненството ще бъде в Белият дом. 
Съпругата на президента на Барак Обама ще навърши 50 години на 17 януари 2014-та година. Почти година по-рано вече се спрягат имена, които ще бъдат сред ВИП гостите. Партито ще бъде във Вашингтон.

По всичко си личи, че Мишел е почитателка на изкуството. На "Оскар"-ите се включи, за да обяви кой печели награда за най-добър филм, малко преди това пък сподели, че един от любимите й актьори е Дензъл Уошингтън. Сега по случай рождения си ден, Първата дама  е планирала в него да участват редица известни музиканти.

Според британски вестник Адел и Бионсе вече били сред първите, които били поканени да пеят. В програмата ще има много живи изпълнения от популярни и обичани артисти. 

"Първа дама на Америка ще покани голяма знаменитост за рожден ден си в White House следващата година. Тя обожава Адел и Бионсе и вече ги е питала дали са съгласни да се включат. Адел е приела дори е отказала хонорара, който по принцип взема като става дума за частни партита. Британката ще изпълни едни от любимите песни на Обама.", разкри източник пред "Daily Mail".



 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: