четвъртък, 14 март 2013 г.

Snoop Dogg в София през юли

Рапърът ще дойде за втори път у нас. В края на април ще излезе новия албум на изпълнителя и българската публика ще има възможността да чуе най-новите му песни на живо.
Организаторите от българска страна не можаха да не съобщят новината на феновете. За часове настана истински бум от споделяне и коментиране на вестта за концерта на един от най-популярните рапъри у нас. Той дойде за първи път в София през 2008-ма.

На 23 април излиза новия албум на Снуп. Освен, че той ще е в реге стил, музиканта си смени и псевдонима - Snoop Lion. По този начин той иска да се доближи до реге културата. Не случайно и името на компилацията му е "Прероден". На 15 март ще се появи и документален филм със същото име, със специалното участие на звездата.

В официалния сайт на американеца има информация, че той тръгва на турне на 16-ти март от Далас и завършва на 7-ми септември с лайф на UK Bestival. Все още няма дата за концерта му в България. Въпреки това на 18 март http://www.ticketpro.bg/ пускат билети за продажба за събитието. Цените ще са от 60 до 120лева според зоната. Шоуто на Snoop Dogg е предвидено за 8 юли - понеделник в зала "Арена Армеец". Подгряващ изпълнител ще бъде 100 кила.
Някои от почитателите изявиха вече недоволство, че е работен ден и че най-вероятно тези, които не са от столицата може да изпуснат проявата.

За повече подробности около цялата обиколка на певеца можете да следите неговата лична страница: http://snoopdogg.com/tour/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: